Service en onderhoud

Wesselink Auto’s is uw vertrouwde adres voor het onderhoud van uw auto en de scherpste dealeroccassions. Ons team van getrainde medewerkers zorgt ervoor dat uw auto in topconditie is en blijft.

Service

Wij beschikken over de beste apparatuur en maken gebruik van originele onderdelen. Wat u wellicht niet weet is dat we vaak sneller kunnen werken omdat we uw auto zo goed kennen. Dat maakt de vraag waar u uw auto laat onderhouden wel gemakkelijk. Wij werken met vastgestelde prijzen zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Mocht tijdens reparatie of onderhoud blijken dat er extra werkzaamheden verricht moeten worden dan zullen wij dit altijd eerst met u overleggen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Onderhoud

Wij van Wesselink Auto’s verzorgen het onderhoud aan uw auto met zorg voor u. Ons gespecialiseerde team werkt met up-to-date apparatuur voor een zo goed mogelijke en snelle diagnose.

Voor de volgende werkzaamheden staan wij voor u klaar om uw auto te verzorgen:

  • Onderhoud en reparatie's van alle merken auto's
  • APK keuringen
  • Grote en kleine servicebeurten
  • Vervanging voor uw banden
  • Airco-service

APK Keuringen

APK bijna verlopen? Geen nood! Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn de geschikte partner om uw auto APK te keuren en u weer met een onbezorgd gevoel de weg op te sturen. Met ons team zullen wij er alles aan doen om uw auto zo snel mogelijk gereed te maken.

Specialist luchtvering

Wesselink Auto’s is de specialist van Twente in het monteren van luchtvering voor speciaal vervoer. Denk hierbij onder andere aan ambulances en invalide vervoer. Onze volledige luchtvering is een volautomatische en regelbare oplossing voor het veerprobleem.

Met het luchtveringssyteem van VB Airsuspension zorgt u er mede voor dat de wegligging en de stabiliteit van het voertuig verhoogd wordt, wat de veiligheid en het rijcomfort ten goede komt.

De grootste voordelen van volledige luchtvering zijn:

  • Uw voertuig blijft altijd op de vooraf ingestelde rijhoogte, Deze is tevens lager dan de oorspronkelijke rijhoogte van uw onbeladen voertuig.
  • De wegligging en de stabiliteit van uw voertuig worden verhoogd, wat de veiligheid ten goede komt.
  • De luchtvering filtert als het ware de oneffenheden uit het wegdek waardoor het rijcomfort voor u sterk toeneemt.
  • Heffen en zakken voor makkelijker in- / uitladen

Kijk op de VB-Airsuspension B.V. website voor uitgebreide informatie over deze luchtvering.

Wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!