Over Wesselink Auto's

Wesselink Auto’s B.V. is met meer dan 25 jaar ervaring dé Mercedes specialist van Twente, waar op het kwaliteitsniveau van een gerenommeerde merkdealer voor u wordt gewerkt. Kiest u voor kwaliteit dan gaat u naar Wesselink Auto’s.

Bij ons kunt u terecht voor onderhoud aan uw eigen auto en scherpe dealeroccassions. Ons vakkundige team staat voor u klaar om uw auto met de grootst mogelijke zorgvuldigheid te behandelen. Naast onze service hebben wij voor u altijd een voorraad aan tweedehands auto’s met uitstekende kwaliteit en aantrekkelijke prijzen klaar staan. Kijk gerust rond in ons huidige aanbod. Bekijk onze occasions.

Méér dan een autobedrijf

Wij willen meer voor u zijn dan een autobedrijf. Een betrouwbare en gemoedelijke dealer waar klanten zich welkom voelen en terecht kunnen voor vakkundige dienstverlening op het gebied van occassions, servicebeurten, reparatie, APK-keuringen en schadeherstel.

Een gevestigde naam in Twente, al meer dan 25 jaar.

De specialist van luchtvering in Twente

Wesselink Auto’s is de specialist van Twente in het monteren van luchtvering voor speciaal vervoer. Denk hierbij onder andere aan ambulances en invalide vervoer. Onze volledige luchtvering is een volautomatische en regelbare oplossing voor het veerprobleem. Met ons luchtveersysteem zorgt u er mede voor dat de wegligging en de stabiliteit van het voertuig verhoogd wordt, wat de veiligheid en het rijcomfort ten goede komt.

Sponsor van Stichting WensAmbulance Oost-Nederland

Wesselink Auto’s is als autobedrijf maatschappelijk betrokken in Oost-Nederland. Wij voeren met ons team de service en het onderhoud uit voor de Wens Ambulance Oost-Nederland, zodat alle personen met een veilig gevoel vervoerd kunnen worden naar hun grote wens of behoefte.

Stichting WensAmbulance Oost-Nederland heeft het doel om mensen met een langdurige chronische ziekte en/of mensen in hun (pre) terminale levensfase professioneel en comfortabel liggend vervoer aan te bieden naar hun bepaalde wens of behoefte. 

Wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!